Lite uppdatering kanske...

Har visst inte uppdaterat här på ett par dagar :) men det gör inget för jag skriver när jag hinner och vill.

Kan sammanfatta lite vad som hänt de sista dagarna.

* Jobbade på Åsen i lördags sen på kvällen träffade vi Cattis & Calle och ett glatt gäng! ;) Sara och Jesper och Piia och Robert och några till. JÄTTE trevligt!

* Söndag- var segt att gå upp att jobba men var på Åsen vid 06.15 och hade fullt upp till strax efter 12 sen fick jag gå hem. Efter det var det att städa fabriken och sen cyklade jag en runda med Enzo.

* Igår jobbade jag och sen hem för att springa en runda med Enzo, och laga lite mat. Somnade tidigt vilket var skönt.

Idag efter jobbet så har jag haft fullt upp som vanligt :D Kajsa ringde mig och frågade om jag var sugen på att följa med upp och träna hundarna på lite Agility, och det nappade jag direkt på!
Enzo var lite bångstyrig först och ville absolut inte lyssna på mig, han ville ju leka med Samba! men sen till slut så gick det JÄTTE bra! han hoppade hinder, ringen, sprang igenom tunnlarna och den tuben som ligger stängd.
Så jag var riktigt nöjd! ska nog åka upp någon mer dag och träna lite för det måste man ju göra och det är bra träning för honom.

Efter ca 1h träning där uppe så gick vi en runda i Gnosjö. Sen har jag lagat mat till Johan min och svärfar då de var hungriga efter ett antal timmar i trädgården här hemma.

Imorgon blir det att köra lite hoj! Onsdags körning ska vi ut på :)
Jag och Johan, Lars-Åke och Jonas sen får vi se va de är för gäng som hakar på :)
Anders

Du verkar ha lika fullt upp som vi har det här. :) Kul med Agility, tränar mycket?Ödlan Yoda är inte så farlig, men ibland testar hon om hon kan ta sig ner när man bär henne och då kan det göra ont. Hon har ju inte kontroll på klorna som en katt har, men det sker mer sällan nu. =)Då är det ganska nära med kortet, kul. :)

Lycka till och ha en bra dag.


Blogg: http://zebben.wordpress.comNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR