Zeta Parmesanost
Ja i förra veckan fick jag hem en låda ifrån Buzzador, i den var det 2st Parmesanostar och en ostkniv samt Fikon balsamico.
I paketet var det en Parmigiano Reggiano med lagringstid 14 månader, en Parmigiano Reggiano med lagringstid 22 månader.
Jag testade ett recept nu i veckan som var kanon gott med Parmesanosten som var lagrad i 14 månader.
Kycklingen:
Krydda kyckling i salt och peppar, stek ytligt. Kör färdigt i ugnen på 200 grader tillsammans med smör/olja, timjan och dragon (gärna färsk)
Pastan:
Mixa creme fraiche med ruccola, riven parmesan, pinjenötter, vitlök och salt. Smaka av med salt och peppar och blanda i kokt pasta. Mycket sås så det blir krämigt!
Tomater:
Stek körsbärstomater i lite olivolja och strö över lite socker och flingsalt
Gå med i Buzzador du med! Gör det HÄR
smäm
looove parmasan!