Zeta Parmesanost


Ja i förra veckan fick jag hem en låda ifrån Buzzador, i den var det 2st Parmesanostar och en ostkniv samt Fikon balsamico.

I paketet var det en Parmigiano Reggiano med lagringstid 14 månader, en Parmigiano Reggiano med lagringstid 22 månader.

Jag testade ett recept nu i veckan som var kanon gott med Parmesanosten som var lagrad i 14 månader.

Kycklingen:
Krydda kyckling i salt och peppar, stek ytligt. Kör färdigt i ugnen på 200 grader tillsammans med smör/olja, timjan och dragon (gärna färsk)

Pastan:
Mixa creme fraiche med ruccola, riven parmesan, pinjenötter, vitlök och salt. Smaka av med salt och peppar och blanda i kokt pasta. Mycket sås så det blir krämigt!

Tomater:
Stek körsbärstomater i lite olivolja och strö över lite socker och flingsalt


Gå med i Buzzador du med! Gör det HÄR


smäm

looove parmasan!


Blogg: http://smam.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR