Rolig dag

Dagen har varit riktigt bra idag både på jobbet och efter, på jobbet idag var jag på kundbesök hos THULE i Hillerstorp och fick hänga med vår utesäljare Jörgen dit, gick igenom lite offerter och sen kollade vi runt i deras produktion och test center.
Riktigt skoj att få komma ut och träffa dem man har kontakt med varje vecka och se vart produkten de köper används till :D på så sätt får man ju lite förståelse för hur viktig en liten gummi detalj ifrån oss på Trelleborg faktiskt är hos dem.

Efter besöket på THULE åkte jag och Jörgen till Chappis för att äta lunch, det blev ärtsoppa och pannkakor men skippade punchen idag :D hihi

Efter jobbet tog jag en sväng till min vän Marika ;) efter en stund kom även min kära sambo på besök hos Marika och Niclas :D så vi käkade lite hos dem och sen satt vi och tjötade framför Idol :D tack för en jätte trevlig kväll!
Får vi göra om snart!

Nu blir det strax sovdags för jag måste ladda batterierna för en jobbdag och sen en kväll i Växjö med LADIES NIGHT!!! :p hihi ska dit med Petra och Matilda

 

Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en härlig fredag imorgon :)

 

Kram