Helgen över

Då är snart denna vecka slut med.
Har precis kommit hem ifrån Emma & Emil, var där och åt lite smörgåstårta ikväll. :)

Är så trött idag men det kanske inte är konstigt med tanke på gårdagen, var nämligen nere i Halmstad på The Academy på deras tränings event.
Blev hela 5h träning och jag brände bort närmare 1800kcal! Så det är nog inte mer än rätt att kroppen är lite trött idag.
Efter en heldag med träning så var det bara hem igår för att svira om till party kläder. Emma hade nämligen tagit examen så de skulle ju firas ;)

Hoppas ni haft en bra helg med!
anna

Skönt ändå med en sån typ av trötthet för den känns bättre än om man är trött utan att ha gjort nåt. Kram


Blogg: http://heltenklaanna.blogg.se
Mohammedi's | Art, model & designer

Tänkte tipsa om denna tävlingen som är igång, var gärna med:
http://mohammedis.se/2013/january/tavling-vinn-en-personligalmanacka.html#comment


Blogg: http://mohammedis.se/
Mikael

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael


Blogg: http://forum.modekampanj.comNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR