Lite ledigt

Ja nu har jag lite ledigt innan nyår och det är sååå skönt! Igår hann jag med massvis :D började med att åka till Gislaved och fixa lite tallrikar och duk till nyår, sen blev det att fixa lite att skåla i och efter det åkte jag hemåt.

Marika kom förbi en runda med på förmiddagen på lite kaffe ;) trevligt som alltid!
Försökte fläta en inbakad fläta men det var ju skit svårt när man inte brukar göra det...

På eftermiddagen sen åkte jag och Emelie Eriksson till Jönköping och A6 för att se om vi hittar något på mellandags rean. Det blev en tjock tröja ifrån MQ som jag handlade annars ingenting.
Sen efter shoppingen mötte vi upp våra sambos och resten av gänget och då blev det mat på Restaurang Åtta Glas och efter maten så blev det bio - Änglagård filmen.
Den var faktiskt bra och lite små rolig :D 

Nu idag blir det en promenad med Enzo, sen städa pappas fabrik och efter det får vi se.

Vad hittar ni på?Juldagen

Då har även denna dagen gått utan problem, sov rätt länge idag och sen åt vi en god frukost med massa smarriga ostar sen blev det lunch hos Johans mormor och där bjöds det på gott kött och sås och potatis och sen till efterrätt ris ala malta och saftsås och glass :D mums!

Vad har ni hittat på idag?

Annars idag har jag kollat på mina julklappar :D


Nu ikväll är det väl många som ska ut och festa, men nu ska vi bege oss till Emelie och David i "Mollywood" ;) som alltid på juldagen. Ska bli riktigt trevligt!
God Jul!

Ja då är det Julafton och nu känner man att man varit igång hela dagen. Trött och nöjd kan man sammanfatta läget nu;) har fått mina favorit parfymer, pengar, nack massage apparat, presentkort för mc service mm nu ska ja ta lite kaffe så man orkar vara vaken lite till. Enzo bus sover redan;)