Underbar helg

Denna helg har rusat förbi i full fart, började bra i fredags med lite tjejmys hemma med fotbad och tacos och sen i går var vi hemma och grejade i trädgården och sen var vi borta hos Emma & Emil en runda på kvällen.
Idag började morgonen med en löprunda och sen städning av pappas fabrik. Sen vilade jag lite ihop med Elliot och sedan kom mamma så vi har grejat med Johans firmas papper.
Nu ska ja sova så jag orkar jobba imorgon.
Ja jag har faktiskt börjat arbeta igen efter mammaledigheten.
77,5% är det nu bara men efter sommaren blir det mer.
Elliot trivs så bra hos dagmamman så det är skönt.

God natt!

Lägger upp ett par ego bilder på mig :) tog de i helgen här hemma för det är lite skoj att ha lite kort på sig själv ibland med så man ser hur man ändrats under åren.Vilken härlig dag!

Ja i lördags blev jag minsann överraskad! Det plingade på dörren vid 8 tiden på morgonen och jag sa till Johan att öppna för jag hade bara trosor och linne på mig, han gick och öppnade och sa att det var till mig.
Men jag sprang upp och drog på mig byxor och tänkte inte alls att det kunde vara möhippa på gång :)
Så när jag kom ner igen så var det 13 glada tjejer i hallen!
Jag var helt skakis haha och de drog på mig lite färgglada kläder och sedan blev det champagne frukost hemma och efter det fick jag en lista att packa efter
* badkläder
* festkläder
* ridhjälm & spö
* förkläde
* smink / toa artiklar
* handduk

Packade ihop allt snabbt och sedan bar det iväg i bil.
Hamnade i Borås på Action event och där började vi med Lasergame och efter det inomhus gokart.
Hade så kul!
Solen sken och vi satt ute och käkade i solen och efter aktiviteter så åkte vi hemåt igen och då blev jag avsläppt på järnvägsstationen i Gnosjö.
Fick sitta där med min väska och lite att dricka så det gick ingen nöd på mig :)
Men sen kom Lisa och hämtade upp mig och vi åkte hem till Hanna och där var det bubbel utomhus i solen och sen grillning. Efter mat och lekar så bar det iväg till Harrys i Värnamo.

Tack tjejer för en dag att minnas!!
Ni gjorde min möhippa jätterolig!Så kul

Ja veckorna har rullat på och det har varit fullt ös med allt ifrån att träffa vänner till att vara ute och jobba med Forever Living.
 
Elliot har ju skolats in hos dagmamman med och nästa vecka börjar jag arbeta på Trelleborg igen.
 
 
 
Nu har jag varit och lämnat min lilla älskling hos dagmamman och jag ska sätta mig med lite bröllops grejer som måste fixas.