Fredag igen

Fredag idag och det känns sååå skönt! :D efter denna dagen har jag siktet inställt på nya utmaningar och ser framåt positivt.

I eftermiddag blir det att fixa busskort, handla, gå en promenad och sen bara ta det lugnt med min älskade Johan. Känner inte för något rajtan tajtan idag inte.

Annars har vi inte mycket planerat för helgen, blir nog en mc tur imorgon eller söndag med ett glatt gäng och sen kanske lite grillning med ;)

Igår efter jobbet städade jag hemma, sen när Johan kom hem så åkte vi och Cattis och Calle till Isaberg för att gå en runda på berget. Vi tog ”jättestigen” där man måste klättra lite i berget och sen mycket uppförs- och nerförsbackar.

Enzo var med också och han hade vi lös så han sprang och busade ordentligt igår.

Riktigt trevligt var det och vi hade goda mackor och kaffe med oss ;)/FridaGod morgon

Hejsan!

Här är det fullt upp som vanligt, har inte hunnit med att uppdatera nu när vädret varit så bra :)

I helgen var vi ute och körde hoj ca 35 mil på lördagen :) sååå skoj!Här är vi på Bolmsöfärjan ;)
Vi tog en runda ner till Olofsbo och fikade hos Ebbessons föräldrar och sen glev vi hemåt på småvägarna.

Annars har det varit fullt upp som vanligt med att träffa folk och promenera :)

Nu är det sista veckan på Ricana med innan jag börjar på nya jobbet!! :D

Lite uppdatering kanske...

Har visst inte uppdaterat här på ett par dagar :) men det gör inget för jag skriver när jag hinner och vill.

Kan sammanfatta lite vad som hänt de sista dagarna.

* Jobbade på Åsen i lördags sen på kvällen träffade vi Cattis & Calle och ett glatt gäng! ;) Sara och Jesper och Piia och Robert och några till. JÄTTE trevligt!

* Söndag- var segt att gå upp att jobba men var på Åsen vid 06.15 och hade fullt upp till strax efter 12 sen fick jag gå hem. Efter det var det att städa fabriken och sen cyklade jag en runda med Enzo.

* Igår jobbade jag och sen hem för att springa en runda med Enzo, och laga lite mat. Somnade tidigt vilket var skönt.

Idag efter jobbet så har jag haft fullt upp som vanligt :D Kajsa ringde mig och frågade om jag var sugen på att följa med upp och träna hundarna på lite Agility, och det nappade jag direkt på!
Enzo var lite bångstyrig först och ville absolut inte lyssna på mig, han ville ju leka med Samba! men sen till slut så gick det JÄTTE bra! han hoppade hinder, ringen, sprang igenom tunnlarna och den tuben som ligger stängd.
Så jag var riktigt nöjd! ska nog åka upp någon mer dag och träna lite för det måste man ju göra och det är bra träning för honom.

Efter ca 1h träning där uppe så gick vi en runda i Gnosjö. Sen har jag lagat mat till Johan min och svärfar då de var hungriga efter ett antal timmar i trädgården här hemma.

Imorgon blir det att köra lite hoj! Onsdags körning ska vi ut på :)
Jag och Johan, Lars-Åke och Jonas sen får vi se va de är för gäng som hakar på :)