Början på mars snart ...

Ja imorgon är det 1 Mars och ännu en vecka har börjat. Dagen på jobbet har varit otroligt körig med massvis av telefonsamtal och mail. Men man får bita ihop och inse att man gör så gott man kan, jag måste peppa mig själv hela dagarna för jag tycker att jag gör ett uselt jobb just nu... kan inte ge en kund ett besked om NÄR de kan förvänta sig leverans... Och det gör mig såå frustrerad och arg innerst inne.

Efter jobbet idag har jag pluggat lite på SolidWorks ritandet och sen kom Jonas & Emely förbi en runda och Jonas kollade på vår Xtreamer som krånglat ett litet tag nu. Men vi får faktiskt skicka in den till Dustin och be dem kolla på den.

 

Nu har jag varit ute med Emelie A på en kvälls promenix med vovvarna med och det var riktigt behagligt ute :D

Hoppas ni haft en bra dag också och sov så gott!

 

KRAM

 Fått iordning igen

Igår satte vi iordning hemma efter att golvet är färdig slipat och oljat och så här blev resultatet

 

Vad tycks?

 

 

Själva blev vi riktigt nöjda!

 Helgen

Då var det Söndag förmiddag igen, förstår inte hur snabbt dagarna går.

Igår förmiddag kom min vän Lisa A på besök! Hon pluggar i Linköping annars så det blir inte att man ses så ofta men när vi väl ses är det precis som om det vore igår man träffades ;)

Tack för igår vännen <3

 

Här är vi ;)

 

På eftermiddagen igår så åkte jag med Emelie A till stallet och hämtade Texas och körde till ridhuset och vi red lite båda två, var sååå skoj! Han är ju en piggelin av dess like och vill verkligen göra sitt bästa den hästen.

På kvällen sen blev det lite hamburgare och så hos oss,  det var Emma, Emil och Emelie A och Markus som var här sen kom Hanna och Johan med.

Vi tjejer spelade lite och drack gott ;) kul