Måndag

Måndag kväll igen, har hunnit med en del efter jobbet ändå idag.

Jobbade över 1h idag och har iaf hunnit med en promenad med Enzo, lagat både flygande jakob med ris samt klyftpotatis med "bea sås" och kött. Så nu har vi lite matlådor redo :D alltid skönt att ha gjort lite så man kan ta med sig till jobbet.

I går var jag ute med Mia och hennes vovvar då badade dem i vattnet, den första som tog sig ett dopp var ju Lady som ramlade ner i en bäck som hon var lite nyfiken på ;) och vilken chock den lilla rackaren fick innan hon kom upp ur det kalla vattnet.

När vi var på hemväg så var hundarna såå busiga och tyckte att vatten var skit skoj :D här är en liten film jag hade på Enzo ;)

 

Ser ni bubblorna han gör med näsan under vattnet? ;P

Vad har ni gjort idag?

Kramar!mia

Va fin videon blev, lille Enzo bus :) Va flitig du är med matlådorna, måste vara så skönt att bara ta med sig! Ska strax åka till Värnamo, lite pirrigt! Kramar :)


Blogg: http://swimmia.blogspot.com
Anders

Vad söt han är. :)Ja, det är skönt att det blir ljusare och nu har vi haft lite sol på eftermiddagen. Längtar efter sommaren, helt klart. :)Du får också ha en bra vecka och påsk.

//Anders


Blogg: http://zebben.wordpress.com
Petra

Jag hade med sparat till framtida barn och barnbarn. ;) Höhö!


Blogg: http://petramargaretha.blogg.se/
Louise - Från flygplan till hästrygg ToR

sv:

- Precis som du säger så har rökning ingeting med ridning att göra. Det är synd att hästen skall behöva lida för ryttarens laster.Tack, vad kul att höra! :)


Blogg: http://formone.blogg.se/
Sandra

då kanske vi ses på lördag uppe på Elmia :) hör av dig hur det gick hos doktorn, kramar


Blogg: http://sandraheijel.bloggplatsen.seNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR